Wie ben ik

Aan het werk2Mijn naam is Netty Kort-de Waal, ik ben geboren in 1957 te Abcoude, en getogen in Bennebroek, onder de rook van Haarlem. Sinds 1978 woon ik samen met mijn man in Apeldoorn.

Van jongs af aan heb ik een voorliefde gehad voor dieren en voor tekenen. Ik heb in de loop der tijd verschillende teken- en schildercursussen gedaan, in uiteenlopende technieken. ( Tekenen en schilderen algemeen, Olieverf en Acryl, Aquarel). Pas sinds 2013 ben ik me d.m.v. een cursus gaan verdiepen in pastel. Deze techniek beviel me zo goed, dat ik me ben gaan toeleggen op het maken van dierportretten, meestal in pastel of kleurpotlood, met zo af en toe een uitstapje naar acryl en olieverf. Sinds kort werk ik ook digitaal met Corel Painter.

Neem gerust een kijkje bij mijn galerie, waar ik een selectie van mijn portretten heb neergezet,

groetjes, Netty

Image4

1