Contact en Prijzen

 

Image4

Ik maak mijn portretten aan de hand van een goede, duidelijke foto. Meer foto's zijn welkom, om een beeld van het dier te krijgen. De foto moet het liefst niet gemaakt zijn in de zon, in verband met schaduwen, en zeker moet geen flits gebruikt zijn, omdat die reflecteert in de ogen. En juist de ogen zijn een van de belangrijkste onderdelen van de uitstraling en het karakter van een dier. Maak de foto op ooghoogte van het dier.

Image4

Ik verkoop mijn portretten met of zonder een creme-kleurig passe-partout. Sommige mensen hebben zelf een passe-partout bij hun lijst. Een pasteltekening kan evt. rechtstreeks tegen het glas ingelijst worden, maar in dat geval mag de tekening nooit meer uit de lijst gehaald worden, omdat het pastelkrijt op den duur voor een groot deel aan het glas gaat hechten.

Ik houdt me het recht voor, het gemaakte portret op internet te laten zien. Dit kan zijn: op Facebook, op mijn website, op Pinterest.

Een tekening dient in principe opgehaald te worden, aangezien pastel een kwetsbaar materiaal is, dat zeker niet opgerold kan worden in een koker.

Lukt dit niet, dan kunnen we in overleg iets regelen.

De prijzen gelden voor een tekening met één kop erop. Voor twee koppen (alleen op A3 formaat)  komt er € 25, 00 bij.

Formaat: 30 x 40 cm. (ong. A3):   € 85, --

Formaat: 20 x 30 cm (ong. A4):    € 70,00

Crèmekleurig/zwart passe-partout 30 x 40 cm (optioneel): € 4,50,--

Crèmekleurig/zwart passe- partout 40 x 50 cm (optioneel): € 6,--

Print van een digitaal werkstuk: 30 x 40 cm: € 20,--

Image4

 
 
 
Heeft u vragen?
emailNeem dan contact met me op via dit e-mailadres:

netkor@gmail.com